Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ



ΚΑΤΩ Η ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΕΡΓΑΤΩΝ
ΚΑΤΩ Η ΑΘΛΙΑ ΤΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

24ωρη Πανεργατική-Παναττική Απεργία - Συγκέντρωση στο Λιμάνι (Άγ. Διονύσης) 10 πμ
 
Κάλεσμα για περιφρούρηση στο λιμάνι, 5.30 πμ στον Άγιο Διονύσιο

Προσυγκέντρωση Πρωτοβάθμιων Σωματείων και ΑΝΤΑΡΣΥΑ, 9.30 πμ στο σταθμό του ΗΣΑΠ Πειραιά.
 
Μετά και την επιστράτευση των Ναυτεργατών είναι φανερό και στους πιο δύσπιστους ακόμη οτι ο κυβερνητικός  ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Δέν έχουν καμία αναστολή οι ακροδεξιοί εξτρεμιστές του κυβερνητικού τραστ να διαχειρίζονται τις τύχες μας με τον πλέον βάρβαρο και αντιδημοκρατικό τρόπο.

Επιχειρούν να μετατρέψουν τη χώρα σε "ειδική ευρωπαϊκή οικονομική ζώνη ",φτώχειας ανεργίας και εξαθλίωσης και τους εργαζόμενους ένστολους τροφίμους ενός ιδιότυπου Γκουαντανάμο.

Όσοι αντιστέκονται είναι εχθροί του καθεστώτος και κάθε αντίσταση ποινικοποιείται.

Χτές το Μετρό σήμερα οι Ναυτεργάτες.Φτάνει!!


Με  το αιτιολογικό ότι μπορεί να "τρομάξουν οι αγορές", αύριο μπορεί να απαγορεύσουν ακόμη και τις δημόσιες συναθροίσεις.

Είναι τόσο αδίστακτοι και τόσο συντονισμένοι με την αντίληψη και τη λογική της ναζιστικής συμμορίας που γίνονται επικίνδυνοι και εκτός κάθε ορίου. Ακόμη και το σύνταγμα στο όνομα του οποίου ορκίστηκαν, έχει μετατραπεί σε "όρκο αίματος" για την τάξη που υπηρετούν, τους δανειστές, την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.

Οι στοιχειώδεις πολιτικές, συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες αμφισβητούνται με σαφήνεια και ευθέως απο την κυβέρνηση.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να υπερασπιστούν το μόνο όπλο που τους έχει απομείνει.


Την απεργία , τη διαδήλωση, το δικαίωμα να υπερασπίζονται τα διακαιώματα και τις ελευθερίες τους.


Στη διαρκή και απροκάλυπτη πρόκληση της κυβέρνησης η απάντηση απο την πλευρά των εργαζομένων δέ μπορεί να είναι μία απεργία ξέπνοη και ανοργάνωτη.

Χρειάζεται κάθε αγωνιζόμενος κλάδος να στηρίζεται απο το σύνολο της εργατικής τάξης, έμπρακτα.


Χρειάζεται ο εργαζόμενος λαός να απαντήσει με αυτοπεποίθηση, δυναμικά και με διάρκεια.


Χρειάζεται να προσπεράσει τους άσφαιρους λεονταρισμούς της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ που αρνούνται πεισματικά να οργανώσουν άμεσα και αποφασιστικά( ώς θα όφειλαν) την υπεράσπιση των εργατικών δικαιωμάτων.Βρίσκονται ήδη σε άλλο στρατόπεδο.


Η μόνη δυνατότητα είναι η οργανωμένη απάντηση των σωματείων, των συνελεύσεων, του συντονισμού των αγώνων, των απεργών και των απεργιών σε ένα ποτάμι που θα παρασύρει τις αυταπάτες, θα  τονώσει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση του εργαζόμενου λαού.

Όλοι θα κριθούμε σε αυτόν τον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου