Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Κάτω τα χέρια από τους διωκόμενους αγωνιστές της παρέλασης του λαού στις 28 Οκτωβρίου 2011


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη συνεχιζόμενη δίωξη των αγωνιστών για την Παρέλαση του Λαού στη Θεσσαλονίκη στις 28 Οκτωβρίου του 2011 και βρίσκεται στο πλευρό τους, μαζί με τα εργατικά σωματεία, τους κοινωνικούς και πολιτικούς φορείς, κάθε αγωνιζόμενο και δημοκράτη.

Η δίωξη είναι τιμωρητική, αποτέλεσμα του φόβου που γέννησε η παρέμβαση του λαού στις πολιτικές εξελίξεις, η δυνατότητά του να σφραγίζει τις εξελίξεις, σαν και αυτές που οδήγησαν στην κατάρρευση την άθλια κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου και ΠΑΣΟΚ. 

Αυτή που άνοιξε το δρόμο για τη συνεχιζόμενη κοινωνική τραγωδία που ζούμε από την πολιτική κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ. Το χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα φοβήθηκε ότι ο μαχόμενος λαός δε θα μείνει απλά θεατής ούτε θα μείνει στο περιθώριο που του επιφυλάσσει η εκλογική αναμονή.

Ο αυταρχισμός με τις αλλεπάλληλες διώξεις όσων συμμετέχουν και πρωταγωνιστούν στους κοινωνικούς αγώνες, η στοχοποίηση πολιτικών χώρων και ιδεών, μαζί με την ιδεολογική τρομοκρατία των μνημονιακών ΜΜΕ, την κρατική καταστολή και την εμφυλιοπολεμική δράση των φασιστών, θέλουν να γονατίσουν το λαό για να αντέξει το αντιλαϊκό καθεστώς των Μνημονίων και της θυσίας των πάντων για την αποπληρωμή του χρέους για χάρη του κεφαλαίου και των τραπεζών.

Κυβέρνηση, ΕΕ και ΔΝΤ είναι γελασμένοι, αν θεωρούν ότι οι διώξεις και η τρομοκρατία θα σβήσουν τη λαχτάρα του λαού για αξιοβίωτη ζωή, δικαιώματα και ελευθερίες.

Η δύναμη της αλληλεγγύης θα προστατεύσει τους λαϊκούς αγωνιστές. Η τρομοκρατία δε σταματά τους κοινωνικούς αγώνες.

 Κάτω τα χέρια από τους διωκόμενους αγωνιστές της Παρέλασης του Λαού.

Όλοι στη συγκέντρωση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 23/10 στις 11.30πμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου