Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στους Νομούς Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 συνεργαζόμενη με το Ε.Ε.Κ. και πολλούς ανένταχτους/ες αγωνιστές/στριες της αριστεράς, με τον συνδυασμό συνασπισμού κομμάτων που θα φέρει τον τίτλο «ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής, Επαναστατικής, Κομμουνιστικής Αριστεράς και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας – εκλογική συνεργασία με Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα – Ε.Ε.Κ. & ανένταχτους/ες αγωνιστές/στριες της αριστεράς.Οι υποψήφιοι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ - ΕΕΚ στους Νομούς Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, είναι:


ΦΘΙΩΤΙΔΑ


1. Βασίλειος Ζούμπος του Κων/νου - Πολιτικός Μηχανικός, Μέλος της Αντιπροσωπίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς και Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδας με την Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα.


 2. Δημήτριος Δάρας του Γεωργίου - Δασοπόνος, Ελεύθερος Επαγγελματίας 


 3. Βασιλική Καψάλη-Γεροκούδη του Κων/νου - Καθηγήτρια Φιλόλογος 


 4. Ιωάννης Μέλλιος του Φωτίου - Γεωπόνος, Ιδ. Υπάλληλος, Μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γεωπόνων Φθιώτιδας


 5. Άγγελος Ντρίζος του Χρήστου -  Φοιτητής Ιστορικού - Αρχαιολογικού Ιωαννίνων


 6. Αθανάσιος Παπαδόπουλος του Γεωργίου - Μεταλλειολόγος Μηχανικός


ΦΩΚΙΔΑ


Παντελής Μπρόφας του Κων/νου - Συντ. ΟΤΕ, Συνδικαλιστής, Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 με την Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα.


ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ 


Λουκάς Μέξης του Παναγιώτη - Γεωπόνος, Ιδ. Υπάλληλος, Υπ. Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας στις Περιφερειακές Εκλογές του 2014 με την Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα.


Για τους υπόλοιπους Νομούς της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, θα υπάρξει ΔΤ τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου