Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΛΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣΟ Λ Ο Ι     Σ Τ Α   Μ Π Λ Ο Κ Α !

Η ακροδεξιά συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ έχει επιλέξει το δρόμο της ευθείας σύγκρουσης με το εργατικό και λαϊκό κίνημα, για να μπορέσει να εφαρμόσει την αντιλαϊκή πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Μετά την επίταξη στις απεργιακές κινητοποιήσεις στο ΜΕΤΡΟ και την κήρυξη των απεργιών στις συγκοινωνίες «παράνομων και καταχρηστικών», καταργεί το δικαίωμα των αγροτών να βγουν στην εθνική οδό και να διεκδικήσουν λύσεις στα οξυμένα προβλήματά τους.

Καταργεί στην ουσία το δικαίωμα στον αγώνα μιας αγροτιάς που στοχοποιείται με το Μνημόνιο 3 του μαύρου μετώπου Κυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.

Το Μνημόνιο Νο 3 του μαύρου μετώπου στοχοποιεί τους αγρότες και καταργεί:

  -  Την 13η και 14η  σύνταξη.
  -  Μειώνει την επιστροφή του ΦΠΑ και του φόρου πετρελαίου.
  -  Αυξάνει τις εισφορές στον ΕΛΓΑ και ΟΓΑ
  -   Επιβάλλει φορολογία επί του τζίρου από το 1ο ευρά καθώς και στα αγροτεμάχια.
  -  Διαλύει ξεπουλάει οτιδήποτε κρατικοσυνεταιριστικό υπάρχει στην αγροτική
      παραγωγή (Εργοστάσια Ζάχαρης, ΔΩΔΩΝΗ, ΣΕΚΑΠ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ  κλπ. στο
      ντόπιο και ξένο πολυεθνικό κεφάλαιο.

    Ο μόνος δρόμος για την παραγωγική ανασυγκρότηση με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και με εργατικό έλεγχο  είναι ο δρόμος της αντικαπιταλιστικής ανατροπής της επίθεσης.

     Ανατροπή μέσα από ένα παλλαϊκό πανεργατικό – πανεργατικό ξεσηκωμό για την πτώση της κυβέρνησης  που θα επιβάλει:
-   Την έξοδο από την Ε.Ε. και το Ευρώ
- Την εθνικοποίηση-κρατικοποίηση των Τραπεζών και των επιχειρήσεων στρατηγικής σημασίας, για να περάσει στα χέρια των παραγωγών ο παραγόμενος πλούτος.

        ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ  ΚΑΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ !!

Καλούμε τη φτωχομεσαία αγροτιά, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους άνεργους να στηρίξουν τα μπλόκα  των αγροτών. Καλούμε σε άμεσες  απεργιακές κινητοποιήσεις για τη διαμόρφωση ενός πραγματικού και από τα κάτω Αγωνιστικού Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής.

Μόνο ένα τέτοιο μέτωπο μπορεί να επιβάλει τη ριζική αναδιανομή του πλούτου υπέρ της εργαζόμενης πλειοψηφίας και των λαϊκών στρωμάτων και σε βάρος της κερδοφορίας του κεφαλαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου