Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ!

Δραματικές και επικίνδυνες είναι οι επιπτώσεις της μνημονιακής πολιτικής στην καθημερινή μας ζωή καθώς μέσα σε όλα τα άλλα η τρικομματική συγκυβέρνηση και η Τρόικα δρομολογεί και τη πλήρη διάλυση της δημόσιας υγείας. Στο στόχαστρο της επίθεσης εδώ και καιρό έχουν μπει και τα Κέντρα Υγείας και απ’ ότι φαίνεται ήρθε και η ώρα του Κ.Υ. Στυλίδας μαζί με τα υπόλοιπα στο νομό μας (Δομοκός, Μακρακώμη,  Αταλάντη και Αμφίκλεια).


Η δραματική κατάσταση στην περίθαλψη δεν κρύβεται πια. Επιστημονικά περιοδικά και διεθνείς οργανισμοί μιλούν ανοικτά για ανθρωπιστική κρίση τεραστίων διαστάσεων.

Οι υγειονομικοί και οι πολίτες - ασθενείς ζουν καθημερινά τις καταστροφικές επιπτώσεις της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΔΝΤ. Με αυτές τις εξελίξεις στην περίθαλψη, η "ανθρωπιστική κρίση" παίρνει πλέον διαστάσεις υγειονομικής γενοκτονίας.

Είναι προφανές πως το κλείσιμο του Κ.Υ. Στυλίδας ή ακόμα και η υπολειτουργία του θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες για το λαό της Ανατολικής Φθιώτιδας.  

Η ανατροπή της διάλυσης της υγείας και του Κέντρου Υγείας, δεν θα έρθει από κανέναν τοπικό μεσσία, ας μην έχουμε αυταπάτες. Οι ντόπιοι βουλευτές, που κάθε τόσο επισκέπτονται τη Στυλίδα προσπαθώντας να φτιασιδώσουν το προφίλ τους, είναι οι ίδιοι δοσίλογοι που δεν δίστασαν ούτε μια φορά στο πρόσφατο παρελθόν να ψηφίσουν όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που οδηγούν και τα Κέντρα Υγείας στο κλείσιμο, είναι όλοι αυτοί που δεν δίστασαν να εφαρμόσουν όλες τις εντολές της τρόικας, του ξένου και ντόπιου κεφαλαίου. Η ανατροπή θα έρθει μόνο από τον ίδιο το λαό, όλους εμάς, με τον ξεσηκωμό ενάντια στην κυβέρνηση και την πολιτική της εξαθλίωσης που αυτή επιβάλει.  


ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ!

ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ
ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!

ΥΓΕΙΑ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΥΠΑΚΟΗ και θα την γράψουμε εμείς οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, ανατρέποντας τη χούντα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - Ε.Ε. - ΔΝΤ και τα πολιτικά τσιράκια τους, υπερασπίζοντας τη ζωή και την αξιοπρέπειά μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου