Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Μεγάλη κινητοποίηση στην Άμφισσα για την υπεράσπιση του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας της Φωκίδας


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ!
Στην κινητοποίηση για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας στην Άμφισσα, συμμετείχαν 1000 άτομα, σε μια πόλη 15.000 κατοίκων.
-ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.
-ΑΜΕΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΟ, ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.
-ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΙΤΕΑΣ.

-ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.

Όσο η νέα κυβέρνηση συνεχίζει να εξυπηρετεί το τοκογλυφικό δημόσιο χρέος προς τους δανειστές, όσο διαιωνίζουμε την καταστροφική σχέση υποτέλειας με την Ευρωζώνη και την ΕΕ, τόσο θα συνεχίζουν να μην υπάρχουν χρήματα για τη δημόσια υγεία, αλλά και την παιδεία και όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες που έχει ανάγκη ο λαός για να ζήσει. Χωρίς ρήξη με τους τοκογλύφους δανειστές, χωρίς σύγκρουση με τους εκμεταλλευτές και δήθεν εταίρους μας στην Ευρωζώνη και στην Ε.Ε., δεν είναι δυνατή η ακύρωση των δολοφονικών πολιτικών των μνημονίων που καταστρέφουν και τον κλάδο της υγείας.
Κάτω οι εκβιασμοί της ΕΚΤ, της γερμανικής κυβέρνησης και της ΕΕ. Μονομερής ακύρωση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, άμεση ικανοποίηση των αιτημάτων του κινήματος για Δουλειά – Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία. Απειθαρχία στις εντολές της ΕΕ, έξοδος από την φυλακή του Ευρώ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου