Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ



Ξεκάθαρο μήνυμα στους αγρότες του τόπου μας έστειλε η δοσίλογη τρικομματική κυβέρνηση – συμμορία, πως όχι μόνο δεν διατίθεται να κάνει κάποια μορφή διαλόγου, αλλά θα χρησιμοποιήσει κάθε μορφή βίας για να καταστείλει τον τίμιο αγώνα τους.

Το Μνημόνιο Νο 3 του μαύρου μετώπου συγκυβέρνησης - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ. στοχοποιεί τους αγρότες και: 
  -  Καταργεί την 13η και 14η  σύνταξη.
  -  Μειώνει την επιστροφή του ΦΠΑ και του φόρου πετρελαίου.
  -  Αυξάνει τις εισφορές στον ΕΛΓΑ και στον ΟΓΑ
  -  Επιβάλλει φορολογία επί του τζίρου από το πρώτο ευρώ και φόρο στα αγροτεμάχια.
 - Διαλύει, ξεπουλάει οτιδήποτε κρατικο-συνεταιριστικό υπάρχει στην αγροτική παραγωγή (Εργοστάσια Ζάχαρης, ΔΩΔΩΝΗ, ΣΕΚΑΠ, ΑΓΡΟΤΙΚΗ κλπ.) στο ντόπιο και ξένο πολυεθνικό κεφάλαιο.

Ενώ περίμεναν εδώ και μέρες να ακουστούν τα αιτήματά τους από κάποιον «αρμόδιο»,  η κυβέρνηση έστειλε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις να επιβάλει  το δόγμα  «νόμος και τάξη» με χημικά και ξύλο! 

Το όργιο καταστολής δεν σταμάτησε εκεί, αλλά συνεχίστηκε με μαζικές συλλήψεις αγωνιστών αγροτών, με σκοπό να τρομοκρατήσουν και να ανακόψουν τις κινηματικές διαθέσεις ενός κλάδου που έχει φτάσει στο «αμήν»!

H ακροδεξιά συγκυβέρνηση είχε άλλωστε δείξει τις διαθέσεις της απέναντι στις λαϊκές κινητοποιήσεις  με τις φασιστικές επιστρατεύσεις στους εργαζόμενους στο ΜΕΤΡΟ και στα λιμάνια. Στη Λαμία από την αρχή οι αγρότες είδαν τις προθέσεις της κυβέρνησης, μιας και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν στρατοπεδεύσει από την πρώτη μέρα σε απόσταση αναπνοής από το χώρο στάθμευσης των τρακτέρ.

                                                                    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ !

Το ποτάμι της οργής έχει ξεχειλίσει! Η πολιτική της κυβέρνησης, της ολιγαρχίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στέκεται απέναντι στα δικαιώματα ενός ολόκληρου λαού, βυθίζοντας αγρότες, εργάτες και νεολαία στη  φτώχεια και την ανεργία ...σε ένα κατήφορο που δεν έχει τελειωμό λόγο της θηλιάς της δημοσιονομικής προσαρμογής. Επιστρατεύουν την καταστολή,  τις ολοκληρωτικές μεθόδους, το παρακράτος και τη φασιστική βία για να χτυπήσουν κάθε πολίτη που αντιστέκεται με αξιοπρέπεια απέναντι στην πολιτική  της εξαθλίωσης.

                              ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ!

Ήρθε η ώρα να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας! Με μαζικούς, ενωτικούς αγώνες αγροτών, εργατών, νεολαίας , ανέργων  στο χωράφι και  στους δρόμους ενάντια σε αυτούς που κλέβουν τον πλούτο που παράγουμε.

Δεν θα περιμένουμε τους ξεπουλημένους γραφειοκράτες της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Με ανεξάρτητο συντονισμό να πάρουμε στα χέρια μας την υπόθεση της αντίστασης στη χούντα της κυβέρνησης της ΕΕ και του ΔΝΤ !

-    ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ!

-      Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ,  ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ!

-   ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΙΑΒΙΩΣΗ!

-       ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΦΛΕΒΑΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ! Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗΣ ΓΙΑ ΞΕΣΗΚΩΜΟ, ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου